Nu kan du som är medlem enkelt läsa både det aktuella numret och äldre utgåvor av medlemstidningen Våra Rovdjur digitalt på din telefon, läsplatta eller dator- helt gratis. Här kan du både söka på ämnen, spara ned favoritartiklar, anpassa läsupplevelsen genom att förstora eller förminska text, få artikeln uppläst och mycket mer. När du väl skapat ditt konto når du den enkelt via menyn högst upp här på startsidan.

Det kostar dig inget extra utöver medlemsavgiften att ta del av detta och vår papperstidning finns kvar. Men ju fler som går över till att läsa enbart digitalt, desto mer pengar för föreningen till annat än tryck- och portokostnader och vår miljöpåverkan blir också mindre. Hör av dig till [email protected] för att övergå helt till digital tidning.

Enkelt att registrera

Längst ned på den här sidan finns en beskrivning över hur du gör för att registrera konto och logga in första gången. Tidningens URL är digital.rovdjur.se

Du kan också gå in här via hemsidan genom att klicka på ”TIDNING” i rubrikraden högst upp på startsidan och följa instruktionerna. Du behöver ha aktuellt medlemsnummer tillgängligt, det står på baksidan av papperstidningen. Har du det inte, kontakta [email protected] eller 010-454 07 53 så hjälper vi dig. Sen behöver du bara logga in med din mejladress och ditt lösenord framöver.

OBS! Det är viktigt att du använder den mejladress som finns registrerad i medlemsregistret, har du flera adresser prova dem, fungerar inte någon av dem hör av dig på 010 454 07 53 eller mejla [email protected] så kollar vi vilken mejladress du är registrerad på.

De utgåvor som är publicerade 2024 och framåt kan du läsa i ett specialläge/läsläge som du når genom att klicka på artikeln som då blir svagt blåmarkerad och förvandlas till löpande text med bilder. I det läget kan du tex förstora texten, byta typsnitt (tex till ett anpassat för dyslektiker) få texten uppläst osv. För äldre utgåvor visas artiklarna som PDFer som du kan förstora. Sök-funktionen för att söka gamla artiklar på ämnen, författare, årtal osv, fungerar på både äldre och nya utgåvor. Äldre utgåvor fylls på allteftersom.

Trevlig läsning!

Ditt stöd är viktigt för att hjälpa oss i vårt arbete för att våra stora svenska rovdjur ska få leva kvar i vår natur. De är ovärderliga.

Rovdjursföreningen

Mer från Nyheter