Kom med i vårt gäng och hjälp till med till exempel stängsling, information eller i vår barn- och ungdomsverksamhet

Svenska Rovdjursföreningen växer och vi blir stadigt fler medlemmar. Det är förstås väldigt roligt, då har vi chans att påverka mer och nå ut till fler. Är du intresserad av att vara med och hjälpa till, göra en insats i dina egna hemtrakter?

Inom föreningen finns mängder av idéer och förslag på hur vi kan jobba för våra rovdjur, men det kräver tid och engagemang. De allra flesta av oss jobbar helt ideellt, det är bara redaktion/webb, kansli och webbshopen som har betald (deltids-)personal. Övriga jobbar för att vi brinner för natur- och rovdjursfrågor, för att känna att vi kan vara med och påverka och inte minst – för att träffa likasinnade, vara med på spårningsutflykter, mässor, föredrag, hjälpa till med stängsling mm mm.

Vill du också vara med och hjälpa till?

Du behöver verkligen inte vara någon expert på något sätt, inom föreningen finns stor kunskap och alltid någon att fråga eller som kan lära dig. Självklart engagerar du dig bara när du har tid och möjlighet, efter egen förmåga.

Vi behöver särskilt personer som är intresserade av att jobba lokalt inom följande områden:

  • Personer till barn och ungdomsgruppen, gärna också lärare, pedagoger – kontakta [email protected] Tel 073-966 29 67
  • Stängsling i mellan-Sverige ner till Skåne – kontakta [email protected] Tel 076-231 73 35
  • Du som vill vara med i skrivargruppen – kontakta [email protected]
  • Ny Regionansvarig i Västra Götaland – kontakta [email protected] Tel 070-792 39 49
  • Du som generellt vill vara med och hjälpa till med allt möjligt i hela landet, från att tända en grill på en utflykt till att stå med på mässa. – Kontakta [email protected] Tel 070-792 39 49

Hoppas vi ses!

Ditt stöd är viktigt för att hjälpa oss i vårt arbete för att våra stora svenska rovdjur ska få leva kvar i vår natur. De är ovärderliga.

Rovdjursföreningen

Mer från Nyheter