Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

STOCKHOLM: Kom och hjälp till att berätta om stora rovdjur för barn!

31 oktober, 2022 , 10:00 5 november, 2022 , 16:00

Har du en pedagogisk utbildning eller motsvarande erfarenheter och vill ge våra yngsta faktabaserad kunskap om våra rovdjur? Kom och var med i vår barngrupp!

Sedan förra året har Rovdjursföreningen en Barngrupp med syfte att väcka barns nyfikenhet på våra stora rovdjur, och vi vill gärna bli fler i gruppen.
Under novemberlovet (v. 44) ska vi vara på plats i Tyresta Nationalparks Naturrum. Här kan barnen gratis få en fin ansiktsmålning, gissa bajset (som finns torkat i egna lådor), gå på tipspromenad, titta i böcker om rovdjur … och mycket mera.

Särskilt för barnen vore det värdefullt om flera medlemmar med erfarenhet av att arbeta med barn kunde vara på plats. Du behöver verkligen inte vara rovdjursexpert, kunniga personer från föreningen kan svara på frågor och vi har även en broschyr särskilt framtagen för barn som vi delar ut.
Hoppas att du tycker att det här låter spännande! Om du kan någon dag under vecka 44 ( 31/10 – 6/11) (eller någon gång i framtiden) kontakta Christina Carlehag Melander via [email protected] eller ring 070-262 87 03.

Tid

Vecka 44 ( 31/10 – 5/11)

Plats

Tyresta Nationalparks Naturrum. Tyresta by, Vendelsö.

Övrigt

Det viktiga är att du tycker om att förmedla kunskap till barn. Du behöver verkligen inte vara rovdjursexpert, kunniga personer finns på plats som kan svara på frågor och föreningen har en broschyr särskilt framtagen för barn som vi delar ut.

Antal platser

Kontakta Christina Carlehag Melander via [email protected] eller ring 070-262 87 03.