Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ÖSTERGÖTLAND: Stängsling pågår!

12 september, 2022 , 08:00 30 november, 2022 , 17:00

Rovdjursavvisande stängsel

Vi fortsätter stängsla och du som vill vara med är hjärtligt välkommen. Ingen förkunskap behövs, kunniga instruktörer lär dig på plats.

Boxholm, Gökshult
Återstår en del arbete. Vi ska boka en arbetsdag under hösten. 

Ydre, Bogölen Mitt i skogen, något igenväxt hagmark ska få nytt 5-trådigt RAS. Trevlig ung familj behöver hjälp med kunskap och arbete. Vi har stolpat under våren. Det återstår en del arbete och den stora tråddragarhelgen närmar sig. Tranås Vi har fått förfrågan om att hjälpa till med en mindre hage (650 löpmeter). Fårägaren har satt stolpar, vi ska bygga hörn/avslut och dra tråd. Uppskattningsvis två arbetsdagar under hösten.

Välkommen att vara med och göra praktisk nytta! Rovdjursavvisande stängsel är en viktig åtgärd för att minska konflikten mellan djurägare och våra rovdjur och stängsling är en av föreningens viktiga grundpelare. Det är kul att jobba tillsammans och vi gör nytta genom att visa på goda exempel och kunna kommunicera direkt med djurägare. Vi lär av dem och de lär av oss.  Vill du stå med på vår lista? Maila [email protected] eller skicka ett sms på 0703 232828 med din mailadress. Då får du löpande information om kommande stängslingar. Du väljer alltid om du kan medverka eller ej, du förbinder dig inte till något.

Tid

Se ovan

Plats

Se ovan

Övrigt

Mer info [email protected]

Antal platser