Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ÖREBRO: Informationsmöte tillsammans med Naturskyddsföreningen

20 augusti, 2023 , 13:00 16:00

SRF Örebro inbjuder tillsammans med Naturskyddsföreningen till en riktig rovdjurshelg. Vi börjar med utflykt i vargrevir på lördagen 19/8 (se separat evenemanginfo) på söndagen håller vi gemensamt informationsmöte i Ramshyttan, Nora. Givetvis kan du välja om du vill vara med på båda eller endast det ena evenemanget, men obligatorisk anmälan gäller för båda evenemangen.

Tid

Informationsmötet startar kl 13.00, sluttid cirka 16.00 men vi har gott om tid för frågor och diskussion.

Plats

Ramshyttan 217, Nora.

Övrigt

Mötets innehåll i stora drag: Föreningens vice ordförande, Anna-Karin Lieber,inleder med information om föreningens arbete i samarbete med EAWC (European Alliance for Wolf Conservation) samt föreningens arbete mot EU. Jimmy Magnusson uppdaterar oss om statusen i våra revir i Örebro län och vi fördjupar oss lite extra i lodjurens betydelse. Roger Cassman avslutar med att berätta om Viltförvaltningsdelegationens arbete och sammansättning.

Vill du även vara med på lördagens utflykt (19/8) gäller samling på Nora torg för gemensam avresa kl 10.00. Se separat evenemangsinfo. Obligatorisk anmälan. Övernattning kan eventuellt ordnas, hör dig för vid anmälan.

Antal platser

Anmälan till  [email protected]   eller telefon:070-733 37 00